“24-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Booking.com”

28 juli 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 24 personen

Bij Zeilschool Pean in Friesland kunt u terecht voor een groepsaccommodatie voor 24 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. Deze accommodatie heeft een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een terras met uitzicht over het water. Er zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 met een eigen badkamer.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze accommodatie beschikt over een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een terras met uitzicht over het water. Er zijn 8 slaapkamers, waarvan 4 met een eigen badkamer.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. Deze accommodatie heeft een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een terras met uitzicht over het water. Er zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 met een eigen badkamer.

Bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte groepsaccommodatie voor uw groep van 24 personen. Of u nu komt voor een korte of langere periode, wij bieden de perfecte accommodatie, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor uw groep. Neem voor meer informatie contact op met Zeilschool Pean.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring in een van onze groepsaccommodaties in Friesland. Bekijk ons aanbod en boek vandaag nog hier.

1. Hoeveel personen kunnen er in 24 accommodatie personen?
Antwoord: 24 personen.

2. Is 24 accommodatie personen geschikt voor een groep?
Antwoord: Ja, 24 accommodatie personen is geschikt voor een groep.

3. Is 24 accommodatie personen betaalbaar?
Antwoord: Dat hangt af van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident