“24 Persoons Groepsaccommodatie – Boek Nu!”

7 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 24 personen

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor 24 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden de ideale groepsaccommodatie midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie biedt een unieke locatie voor een groep van 24 personen. U kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor uw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Wij hebben 3 verschillende groepsaccommodaties, namelijk De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Al onze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort.

Unieke locatie voor een groep van 24 personen

Voor een unieke locatie voor een groep van 24 personen bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze groepsaccommodaties en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie. Zoekt u een groepsaccommodatie in Friesland voor 24 personen? Kies dan voor Zeilschool Pean! Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 24 personen.

2. Wat zijn de voorzieningen van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie is voorzien van een keuken, een woonkamer, slaapkamers, een badkamer en een tuin.

3. Is er een mogelijkheid om te koken in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie waar je kunt koken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident