“25-persoons Accommodatie: Boek Nu!”

3 mei 2022

25 Personen Groepsaccommodatie in Friesland

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 25 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten & sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean hebben we verschillende accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 8 tot 150 personen. Voor groepen van 25 personen hebben we De Berch. De Berch is een modern ingericht gebouw met 10 slaapkamers, een grote keuken, eetkamer en een gezellige woonkamer. Daarnaast bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan.

Zeillessen & catering

Naast het verblijf en verhuur van boten bieden we ook verschillende zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs zullen jou en je groep alles leren over het zeilen. Wil je graag dat wij de catering verzorgen? Dat kan! We hebben verschillende cateringopties beschikbaar.

Boek nu je 25 personen groepsaccommodatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een 25 personen groepsaccommodatie boeken bij Zeilschool Pean? Neem dan contact met ons op of bekijk hier onze verschillende groepsaccommodaties. Boek nu je accommodatie en beleef een onvergetelijke tijd in Friesland!

1. Hoeveel personen kunnen er maximaal in een accommodatie van 25 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 25 personen in een accommodatie van 25 personen.

2. Is er een minimale leeftijd voor accommodatie van 25 personen?
Antwoord: Dit is afhankelijk van de accommodatie. Neem contact op met de accommodatie om hier meer informatie over te verkrijgen.

3. Is er een mogelijkheid om meer dan 25 personen in een accommodatie van 25 personen te verblijven?
Antwoord: Nee, er is geen mogelijkheid om meer dan 25 personen in een accommodatie van 25 personen te verblijven.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident