“25-persoons Groepsaccommodatie: Boek Nu!”

2 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 25 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 25 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch, de Jister en de Swarm. Onze groepsaccommodaties liggen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

De Berch

De Berch is geschikt voor 10 tot 35 personen. De Berch is een ruime accommodatie met een luxe uitstraling. Er is een grote zit- en eetkamer met een open keuken, een ruime hal met een bar en een terras met uitzicht op het water.

De Jister

De Jister is geschikt voor 30 tot 150 personen. De Jister is een multifunctionele locatie voor groepen. Er is een ruime zaal, een bar, een terras en een prachtig uitzicht over het water.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor 8 tot 16 personen. De Swarm is een kleinere accommodatie, maar heeft alles wat u nodig heeft. Er is een ruime zitkamer, een keuken, een terras en een prachtig uitzicht over het water.

Bij Zeilschool Pean kunt u terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk wordt.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie voor 25 personen. Bekijk hier ons aanbod en reserveer direct!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 25 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 25 personen vinden op verschillende websites, zoals Airbnb, Booking.com en Vakantieparken.nl.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 25 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 25 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor 25 personen?
Antwoord: De voordelen van een groepsaccommodatie voor 25 personen zijn dat het een betaalbare, gezellige en comfortabele manier is om met een groep te verblijven. U kunt ook genieten van gezamenlijke activiteiten en het delen van maaltijden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident