“26-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

16 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 26 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 26 personen in Friesland? Kies dan voor Zeilschool Pean. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch: 10-35 personen

De Berch is een van onze groepsaccommodaties en is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De Berch is een voormalig boerenerf en is omgebouwd tot een unieke locatie. Deze accommodatie is perfect voor groepen die willen genieten van de rust en de natuur.

De Jister: 30 t/m 150 personen

Voor groepen van 30 tot 150 personen is er de Jister. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen, maar ook voor grote gezelschappen. De Jister heeft een eigen terras, een grote keuken en een gezellige woonkamer.

De Swarm: 8-16 personen

De Swarm is de kleinste van onze groepsaccommodaties en is geschikt voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is perfect voor kleinere groepen die willen genieten van de rust en de natuur.

Kom langs bij Zeilschool Pean en geniet van de rust en de natuur. Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 8 tot 150 personen. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw groepsaccommodatie!

1. Waar kunnen 26 personen in één accommodatie verblijven?
Er zijn verschillende opties, zoals een grote villa, een luxe hotel, een camping met kampeerhutten of een groot appartement.

2. Wat is de beste accommodatie voor 26 personen?
Het hangt af van de voorkeuren en behoeften. Voor een luxe verblijf is een hotel of villa aan te raden, terwijl een camping of appartement meer geschikt is voor een budgetvriendelijke optie.

3. Wat is de prijs voor 26 personen in een accommodatie?
De prijs is afhankelijk van het type accommodatie, de locatie en de faciliteiten. Vergelijk verschillende opties om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident