“27-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Vakantie”

5 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 27 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 27 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is de perfecte accommodatie voor groepen van 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is voorzien van alle gemakken en luxe die je maar kunt wensen. Er is een zit- en eetgedeelte, een keuken, een terras en een loungehoek. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte en een buitenspeelplaats.

De Jister

De Jister is de perfecte accommodatie voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is voorzien van alle gemakken en luxe die je maar kunt wensen. Er is een zit- en eetgedeelte, een keuken, een terras en een loungehoek. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte en een buitenspeelplaats.

De Swarm

De Swarm is de perfecte accommodatie voor groepen van 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is voorzien van alle gemakken en luxe die je maar kunt wensen. Er is een zit- en eetgedeelte, een keuken, een terras en een loungehoek. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte en een buitenspeelplaats.

Kortom, bij Zeilschool Pean hebben we een geschikte accommodatie voor elke groep. Of je nu op zoek bent naar een kleine accommodatie voor 8 personen of een grote accommodatie voor 150 personen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bekijk ons aanbod en vind de perfecte groepsaccommodatie voor jouw groep. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in een unieke omgeving. Klik hier v

1. Waar is een accommodatie voor 27 personen te vinden?
Er zijn verschillende plaatsen waar je een accommodatie voor 27 personen kunt vinden, zoals hotels, vakantieparken, bed & breakfasts en campings.

2. Wat is de prijs van een accommodatie voor 27 personen?
De prijs van een accommodatie voor 27 personen is afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten.

3. Wat zijn de mogelijkheden voor een accommodatie voor 27 personen?
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een accommodatie voor 27 personen, zoals kamers met eenpersoonsbedden, stapelbedden, slaapzalen, appartementen, villa’s en vakantiehuizen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident