“27 Persoons Groepsaccommodatie: Boek Nu | Vakantiehuizen NL”

21 september 2022

Groepsaccommodatie voor 27 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 27 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodaties liggen midden in de natuur en direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De groepsaccommodatie die het beste bij uw groep van 27 personen past is de Jister. Deze accommodatie is geschikt voor 30 tot 150 personen en biedt alle voorzieningen die uw groep nodig heeft.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Naast de verblijfsmogelijkheden bieden we ook verschillende activiteiten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We bieden ook verschillende zeillessen aan. Zo kunt u onder begeleiding van onze ervaren instructeurs het zeilen leren of juist verder ontwikkelen.

Catering

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, verzorgen we ook de catering voor uw groep. We bieden een ruim assortiment aan gerechten en dranken aan, zodat uw groep helemaal verzorgd wordt.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 27 personen. Onze accommodatie is de perfecte plek om te genieten van de natuur, het open vaarwater en de vele activiteiten die we aanbieden. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Is er een groepsaccommodatie beschikbaar voor 27 personen?
Ja, er zijn verschillende groepsaccommodaties beschikbaar voor 27 personen.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 27 personen?
De prijs van een groepsaccommodatie voor 27 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten.

3. Wat zijn de mogelijkheden bij een groepsaccommodatie voor 27 personen?
Bij een groepsaccommodatie voor 27 personen zijn er veel mogelijkheden, zoals het huren van een zwembad, een recreatieruimte, een buitenruimte en meer.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident