“28-persoonsaccommodatie: Boek Nu – Goedkope Opties Beschikbaar”

12 september 2022

Groepsaccommodatie met 28 personen in Friesland bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor 28 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze locatie in het nationaal park de Alde Feanen is de perfecte plek om met je groep te verblijven. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch, de ideale accommodatie voor groepen tot 35 personen

De Berch is de ideale locatie voor groepen tot 35 personen. De accommodatie ligt direct aan open vaarwater en biedt een prachtig uitzicht over het water. De Berch heeft een ruime woonkamer, een keuken, een terras en 8 slaapkamers. Er is ook een speelkamer voor de kinderen.

De Jister, de perfecte groepsaccommodatie voor 30-150 personen

De Jister is de perfecte locatie voor groepen van 30-150 personen. De accommodatie heeft een open keuken, een grote woonkamer, een terras en 8 slaapkamers. Er is ook een speelkamer voor de kinderen. Er is een grote tuin waar je lekker kunt relaxen.

De Swarm, de perfecte accommodatie voor 8-16 personen

De Swarm is de perfecte locatie voor groepen van 8-16 personen. De accommodatie heeft een open keuken, een grote woonkamer, een terras en 4 slaapkamers. Er is ook een speelkamer voor de kinderen. Er is een prachtige tuin waar je lekker kunt relaxen.

Bij Zeilschool Pean bieden we de perfecte accommodatie voor groepen tot 28 personen. We liggen midden in de natuur direct aan open vaarwater en bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring in Friesland! Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek vandaag nog je verblijf.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 28 personen?
Antwoord: In een accommodatie van 28 personen kunnen maximaal 28 personen verblijven.

2. Wat is de ideale grootte van een accommodatie voor 28 personen?
Antwoord: De ideale grootte van een accommodatie voor 28 personen is afhankelijk van de behoeften van de gasten. Er zou voldoende ruimte moeten zijn om iedereen comfortabel te laten verblijven.

3. Wat zijn de kosten van een accommodatie voor 28 personen?
Antwoord: De kosten van een accommodatie voor 28 personen verschillen per locatie en afhankelijk van de gewenste faciliteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident