“3-daags Zeilkamp voor Avonturiers | Zeilkampen.nl”

10 september 2022

Zeilkamp 3 dagen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een leuk en avontuurlijk zeilkamp van 3 dagen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie voor jou! Al ruim 55 jaar organiseren wij zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Onze ervaren instructeurs staan garant voor een veilige, leerzame en onvergetelijke ervaring.

Veiligheid en plezier staan voorop

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. Onze ervaren instructeurs hebben jarenlange ervaring met het lesgeven van zeilen en weten precies hoe ze deze sport veilig kunnen beoefenen. Daarnaast staat plezier natuurlijk ook voorop. Onze instructeurs weten precies hoe ze de leerlingen kunnen motiveren en enthousiasmeren, zodat ze met plezier en met veel kennis naar huis gaan.

Goede zeillessen met goed materiaal

Bij Zeilschool Pean staat kwaliteit voorop. Onze zeillessen worden gegeven met goed materiaal, zodat de leerlingen optimaal kunnen genieten van de zeilervaring. Daarnaast hebben we een uitgebreid lesprogramma, waardoor de leerlingen veel kennis op kunnen doen over het zeilen.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring. Onze ervaren instructeurs staan garant voor een veilige, leerzame en onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze zeilkampen van 3 dagen.

Meld je nu aan voor een zeilkamp van 3 dagen bij Zeilschool Pean

Meld je nu aan voor een zeilkamp van 3 dagen bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring. Onze ervaren instructeurs staan garant voor een veilige, leerzame en onvergetelijke ervaring. Klik hier om meer te weten te komen over onze zeilkampen.

1. Wat zijn de kosten voor een zeilkamp van 3 dagen?
De kosten voor een zeilkamp van 3 dagen zijn afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers.

2. Welke activiteiten worden er tijdens een zeilkamp van 3 dagen aangeboden?
Tijdens een zeilkamp van 3 dagen worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals zeilen, kanoën, vissen, kamperen en strandactiviteiten.

3. Wat heb ik nodig voor een zeilkamp van 3 dagen?
Voor een zeilkamp van 3 dagen heb je onder andere een zeilboot, een tent, een slaapzak, kleding voor verschillende weersomstandigheden, een zwemvest, eten en drinken en een EHBO-kit nodig.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident