30 Pers. Accommodatie: Vind de Perfecte Overnachtingsplek!

4 september 2022

Groepsaccommodatie voor 30 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 30 personen in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden wij verschillende mogelijkheden voor een verblijf met 30 personen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor zeilboten en sloepverhuur.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf en het verhuur van boten, bieden wij ook de mogelijkheid om zeillessen te volgen. Onze ervaren instructeurs staan voor u klaar om uw groep de kneepjes van het vak te leren. Ook kunnen wij de catering voor uw groep verzorgen.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar het unieke gevoel van een verblijf in de natuur met 30 personen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw groep een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk hier onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar het unieke gevoel van een verblijf in de natuur met 30 personen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Hoeveel personen kunnen er in totaal in een accommodatie van 30 personen?
Antwoord: Er kunnen in totaal 30 personen in een accommodatie van 30 personen.

2. Is er een maximum aantal personen dat in een accommodatie van 30 personen kan verblijven?
Antwoord: Ja, het maximum aantal personen dat in een accommodatie van 30 personen kan verblijven is 30 personen.

3. Is het mogelijk om een accommodatie van 30 personen te huren?
Antwoord: Ja, het is mogelijk om een accommodatie van 30 personen te huren.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident