“30-persoons Groepsaccommodatie: Boek Nu!”

22 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 30 personen bij Zeilschool Pean

Zoek je een geschikte groepsaccommodatie voor 30 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean in Friesland aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10-35 personen. De accommodatie is gelegen in een prachtige omgeving, aan de rand van het Nationaal Park de Alde Feanen. De Berch beschikt over een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een terras en een tuin.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 t/m 150 personen. De accommodatie is gelegen in een rustige omgeving, aan de rand van het Nationaal Park de Alde Feanen. De Jister beschikt over een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een terras en een tuin.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8-16 personen. De accommodatie is gelegen in een rustige omgeving, aan de rand van het Nationaal Park de Alde Feanen. De Swarm beschikt over een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een terras en een tuin.

Bij Zeilschool Pean hebben we verschillende groepsaccommodaties voor 30 personen. Of je nu op zoek bent naar een kleine accommodatie voor 8-16 personen of een grote accommodatie voor 150 personen, wij bieden het allemaal. Bovendien bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen we graag alle catering voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean voor de perfecte groepsaccommodatie voor 30 personen. Bekijk ons aanbod op www.pean.nl/groeps-accommodaties/ en boek nu jouw perfecte groepsaccommodatie!

1. Waar is de groepsaccommodatie geschikt voor?
Antwoord: De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van maximaal 30 personen.

2. Is er een keuken aanwezig?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie.

3. Wat zijn de kosten voor een verblijf in de groepsaccommodatie?
Antwoord: De kosten voor een verblijf in de groepsaccommodatie zijn afhankelijk van de duur van het verblijf en het aantal personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident