“31-persoons Accommodatie: Vind Een Geschikte Optie | Accommodatie.nl”

19 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 31 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 31 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur in Friesland, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende opties aan voor een verblijf met een groep van 31 personen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan.

Zeillessen en catering

Wil je tijdens je verblijf ook graag zeillessen volgen? Bij Zeilschool Pean kan je terecht voor verschillende cursussen en zeillessen. We verzorgen ook graag de catering voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en maak gebruik van onze groepsaccommodatie voor 31 personen. Onze accommodatie is gelegen in de prachtige natuur van Friesland en biedt een unieke ervaring. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Kom langs bij Zeilschool Pean en maak gebruik van onze groepsaccommodatie voor 31 personen. Klik hier voor meer informatie.

Q1: Waar kan ik een accommodatie voor 31 personen vinden?
A1: U kunt een accommodatie voor 31 personen vinden bij verschillende reisorganisaties, hotels, vakantieparken en campings.

Q2: Wat is de prijs voor een accommodatie voor 31 personen?
A2: De prijs voor een accommodatie voor 31 personen is afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en het seizoen.

Q3: Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een accommodatie voor 31 personen?
A3: De voorwaarden voor het huren van een accommodatie voor 31 personen verschillen per locatie. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie over de specifieke voorwaarden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident