“33 Personen Groepsaccommodatie – Boek Nu!”

5 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 33 personen

Wil je een groepsaccommodatie in Friesland voor 33 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verschillende groepsaccommodaties aan, waaronder De Berch, de Jister en de Swarm.

De Berch

De Berch is onze groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken, een terras en vier slaapkamers. Er is ook een sauna aanwezig, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag in de natuur.

De Jister

De Jister is onze groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. Deze accommodatie heeft een ruime woonkamer, een keuken, een terras en vijf slaapkamers. Er is ook een zwembad aanwezig, waar je heerlijk kunt zwemmen.

De Swarm

De Swarm is onze groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie heeft een ruime woonkamer, een keuken, een terras en twee slaapkamers. Er is ook een tuin aanwezig, waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de stilte.

Bij Zeilschool Pean bieden we naast de groepsaccommodatie ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering aan. Zo kun je bij ons terecht voor een compleet verzorgde groepsaccommodatie in Friesland voor 33 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor een unieke ervaring in de natuur. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Waar is de groepsaccommodatie geschikt voor 33 personen?

De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 33 personen. Er zijn meerdere slaapkamers en een grote woonruimte, zodat iedereen comfortabel kan verblijven.

2. Wat zijn de faciliteiten van de groepsaccommodatie?

De groepsaccommodatie heeft verschillende faciliteiten. Er is een volledig ingerichte keuken, een grote tuin, een verwarmd zwembad, een recreatieruimte met een televisie, een speelkamer voor kinderen en een barbecue.

3. Wat is de prijs voor een verblijf in de groepsaccommodatie?

De prijs voor een verblijf in de groepsaccommodatie is afhankelijk van het aantal personen en het seizoen. Over het algemeen is de prijs voor een verblijf van 33 personen tussen de €800 en €1000 per nacht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident