“34 Personen Groepsaccommodatie – Boek Nu!”

5 juni 2022

## Groepsaccommodatie voor iedereen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean biedt de perfecte groepsaccommodatie voor iedereen. Of je nu met een klein gezelschap bent of met een grote groep, wij hebben de perfecte accommodatie voor jou. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het Nationaal Park de Alde Feanen.

### Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Of je nu komt voor een korte of langere tijd, wij bieden verblijf voor iedereen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze zeilboten en sloepverhuur. Zo kun je met je gezelschap genieten van het Friese platteland.

### Zeillessen en catering

Naast de verblijfsmogelijkheden en de verhuur van boten en sloepen, bieden we ook zeillessen. Hiermee kun je de basis van het zeilen leren of je kennis uitbreiden. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep.

### 3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Zo is er voor iedereen een accommodatie die bij de groep past.

Kom jij met je groep genieten van de Friese natuur? Boek dan nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean. [Klik hier](https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/) voor meer informatie.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 34 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 34 personen vinden op verschillende websites, zoals Booking.com, Airbnb en VakantieParken.nl.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 34 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 34 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het seizoen en de faciliteiten.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor 34 personen?
Antwoord: De voordelen van een groepsaccommodatie voor 34 personen zijn onder andere dat het een kostenefficiënte oplossing is, dat het een gezellige en ontspannen sfeer biedt en dat er veel ruimte is om samen te genieten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident