“35 Personen Groepsaccommodatie – Boek Nu!”

19 april 2022

Groepsaccommodatie voor 35 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 35 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur van Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf voor groepen tot 35 personen

We bieden verblijf voor groepen tot 35 personen in onze accommodatie De Berch. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. U kunt hier terecht voor een verblijf, maar ook voor het huren van een zeilboot of sloep.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf bieden wij ook zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat uw groep op een veilige en leerzame manier kennis maakt met het zeilen. Daarnaast kunnen wij ook de catering voor uw groep verzorgen.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 35 personen kunt u terecht op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke groepsuitje.

Boek nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 35 personen? Boek dan nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie en boek direct uw verblijf.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 35 personen.

2. Is er een mogelijkheid om de groepsaccommodatie te verhuren?
Antwoord: Ja, de groepsaccommodatie is te huur voor groepen tot 35 personen.

3. Wat zijn de kosten voor het huren van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De kosten voor het huren van de groepsaccommodatie hangen af van verschillende factoren, zoals de duur van de huurperiode, het aantal personen en eventuele extra diensten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident