“36 Pers. Groepsaccommodatie | Ideaal voor Uw Groepsuitje!”

19 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 36 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 36 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden verschillende groepsaccommodaties aan, die geschikt zijn voor groepen van 8 tot 150 personen. Onze groepsaccommodaties liggen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

Bij ons kunt u terecht voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen, de Jister voor groepen van 30 tot 150 personen en de Swarm voor groepen van 8 tot 16 personen. U kunt bij ons ook terecht voor een kort verblijf, zoals een weekendje of midweek.

Zeilboten en sloepverhuur

Wilt u de natuur en het open vaarwater van Friesland verkennen? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een zeilboot of sloep. We hebben een divers aanbod aan boten, waaronder kleinere boten voor kleine groepen.

Zeillessen

Bij ons kunt u ook terecht voor zeillessen. Onze ervaren instructeurs leren u de basis van het zeilen en geven u tips voor het verkennen van het open vaarwater.

Catering

Voor een compleet verblijf kunt u ook bij ons terecht voor catering. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor uw groep.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 36 personen? Kom dan naar Zeilschool Pean en ervaar de natuur van Friesland. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

1. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 36 personen?
De prijs is afhankelijk van de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

2. Wat voor faciliteiten biedt een groepsaccommodatie voor 36 personen?
De faciliteiten verschillen per accommodatie, maar meestal zijn er slaapkamers, een keuken, een zitkamer, een eetkamer, een tuin en een badkamer.

3. Is er een minimale verblijfsduur voor een groepsaccommodatie voor 36 personen?
Ja, de meeste groepsaccommodaties hebben een minimale verblijfsduur van 2 of 3 nachten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident