“36 Persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Optie”

15 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 36 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 36 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur in het nationaal park de Alde Feanen, direct aan open vaarwater. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor jouw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is de ideale accommodatie voor een groep van maximaal 36 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering

Met De Berch bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor jouw groep. We hebben een ruime keuze aan zeilboten en sloepen, waarmee je de prachtige omgeving kunt verkennen. We verzorgen ook graag de catering voor jullie groep.

De ideale groepsaccommodatie in Friesland

Kom naar Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie in Friesland. De Berch is de perfecte accommodatie voor een groep van maximaal 36 personen. Ons team staat klaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boek nu jouw verblijf bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 36 personen in Friesland? Boek dan nu jouw verblijf bij Zeilschool Pean. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom naar Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie in Friesland. Boek nu jouw verblijf hier en ervaar de natuur in Friesland.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 36 personen?
Antwoord: In een accommodatie van 36 personen kunnen maximaal 36 personen verblijven.

2. Is er een minimale leeftijd voor accommodatie van 36 personen?
Antwoord: Dat hangt af van de accommodatie. Sommige accommodaties hebben een minimale leeftijd, andere niet. Controleer dit bij de accommodatie voordat je boekt.

3. Wat zijn de kosten voor accommodatie van 36 personen?
Antwoord: De kosten voor accommodatie van 36 personen verschillen per locatie en per seizoen. Controleer dit bij de accommodatie voordat je boekt.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident