“37 Pers. Groepsaccommodatie: Boek Nu | Vakantiehuis.nl”

26 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 37 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 37 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden een unieke groepsaccommodatie midden in de natuur, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. U kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. U kunt kiezen uit drie verschillende groepsaccommodaties: De Berch, de Jister en de Swarm.

Zeillessen

Bij Zeilschool Pean kunt u ook terecht voor zeillessen. Onze ervaren instructeurs geven u graag de juiste tips en tricks om uw zeilvaardigheden te verbeteren. Ook kunnen we uw groep begeleiden bij een zeiltocht door de prachtige omgeving van Friesland.

Catering

Om uw verblijf compleet te maken, bieden wij ook catering aan. Onze koks verzorgen graag een heerlijk diner of een lekker ontbijt voor uw groep.

Kom langs

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf wat wij u te bieden hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze groepsaccommodatie voor 37 personen of bezoek onze website voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk verblijf in Friesland.

Boek nu uw groepsaccommodatie

Bent u overtuigd? Boek dan nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie.

1. Is er een groepsaccommodatie geschikt voor 37 personen?
Antwoord: Ja, er zijn verschillende groepsaccommodaties beschikbaar die geschikt zijn voor 37 personen.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 37 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 37 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten.

3. Wat zijn de meest voorkomende faciliteiten in een groepsaccommodatie voor 37 personen?
Antwoord: De meest voorkomende faciliteiten in een groepsaccommodatie voor 37 personen zijn onder meer een keuken, een eetkamer, een woonkamer, een tuin, een terras en meerdere slaapkamers.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident