“38-persoons Accommodatie: Boek Nu | Vakantiehuizen & Hotels”

3 juni 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 38 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 38 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De ideale groepsaccommodatie in Friesland

Pean is de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 38 personen. Je kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 38 personen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Bekijk ons aanbod hier en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Q1: Is 38 accommodatie personen genoeg voor een evenement?
A1: Dat hangt af van het evenement en de grootte van de ruimte. Als het evenement klein is en de ruimte groot genoeg is, kan 38 personen voldoende zijn.

Q2: Wat is de beste manier om 38 personen te accommoderen?
A2: Het is afhankelijk van de omstandigheden, maar als je een grote ruimte hebt, kun je bijvoorbeeld een aantal tafels en stoelen neerzetten. Als je een kleinere ruimte hebt, kun je overwegen om grote kussens of matrassen te gebruiken.

Q3: Wat zijn de kosten voor het accommoderen van 38 personen?
A3: De kosten zullen afhankelijk zijn van de accommodatie die je kiest. Als je bijvoorbeeld tafels en stoelen huurt, zal de prijs hoger zijn dan als je kussens of matrassen gebruikt.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident