“39-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

27 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 10-150 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 10-150 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Ook bieden we de mogelijkheid om zeillessen te volgen. We verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden een heerlijk verblijf.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend informatie aan. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte accommodatie voor jouw groep.

Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Wil je direct een groepsaccommodatie boeken? Kijk dan snel op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie. Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean en geniet van een heerlijk verblijf in Friesland!

1. Wat is de maximale capaciteit van accommodatie voor 39 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van accommodatie voor 39 personen is 39 personen.

2. Is er een minimale verblijfsduur bij accommodatie voor 39 personen?
Antwoord: Dat hangt af van de accommodatie waar u naar kijkt. Sommige accommodaties hebben een minimale verblijfsduur, andere niet.

3. Wat zijn de kosten voor accommodatie voor 39 personen?
Antwoord: De kosten voor accommodatie voor 39 personen hangen af van verschillende factoren, zoals de locatie, het type accommodatie en de duur van het verblijf.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident