“41 Persoons Groepsaccommodatie | Boek Vandaag!”

5 september 2022

Groepsaccommodatie voor 41 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 41 personen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie voor jouw groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean heeft 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Voor groepen van 41 personen is de Jister de meest geschikte groepsaccommodatie. De Jister is een multifunctionele accommodatie in een unieke omgeving. Je kunt er vergaderen, feesten, dineren, overnachten en nog veel meer.

Geschikte groepsaccommodatie voor 41 personen

De Jister is een geschikte groepsaccommodatie voor 41 personen. De accommodatie beschikt over een grote vergaderruimte, een restaurant, een bar, een terras en een aantal slaapkamers. De vergaderruimte is uitgerust met alle benodigde faciliteiten zoals een beamer, een geluidsinstallatie en een flipover. Daarnaast is er ook een uitgebreide keuken waar je zelf maaltijden kunt bereiden.

Activiteiten en faciliteiten

Naast het verblijf bieden we ook diverse activiteiten en faciliteiten. Zo kun je bij ons zeilen, varen, kanoën en fietsen. Ook kun je bij ons terecht voor diverse watersportactiviteiten zoals wakeboarden en waterskiën. Daarnaast hebben we ook diverse spelletjes en sportfaciliteiten waar je gebruik van kunt maken.

Boek nu jouw groepsaccommodatie voor 41 personen

Wil je een groepsaccommodatie voor 41 personen boeken bij Zeilschool Pean? Neem dan contact met ons op via deze link. We helpen je graag verder met het boeken van jouw groepsaccommodatie. Bekijk ook on

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 41 personen.

2. Is er een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een volledig uitgeruste keuken aanwezig in de groepsaccommodatie.

3. Is er een tuin bij de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een tuin bij de groepsaccommodatie waar u kunt genieten van de buitenlucht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident