“42-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

15 mei 2022

Zeilschool Pean: de ideale groepsaccommodatie voor groepen van 8-150 personen

Zeilschool Pean is de ideale locatie voor groepen van 8 tot 150 personen. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch: accommodatie voor 10-35 personen

De Berch is een geschikte accommodatie voor groepen van 10 tot 35 personen. De accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een volledig ingerichte keuken, 5 slaapkamers, een badkamer en een terras. De Berch heeft een prachtig uitzicht over de Alde Feanen en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

De Jister: accommodatie voor 30-150 personen

De Jister is een geschikte accommodatie voor groepen van 30 tot 150 personen. De accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een volledig ingerichte keuken, 10 slaapkamers, een badkamer en een terras. De Jister heeft een prachtig uitzicht over de Alde Feanen en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

De Swarm: accommodatie voor 8-16 personen

De Swarm is een geschikte accommodatie voor groepen van 8 tot 16 personen. De accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een volledig ingerichte keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een terras. De Swarm heeft een prachtig uitzicht over de Alde Feanen en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte accommodatie voor iedere groep. Of je nu met een kleine of grote groep bent, we hebben de perfecte accommodatie voor jou. Kom langs en beleef de magie van Friesland. Bekijk ons aanbod aan groepsaccommodaties en boek vandaag nog je verblijf bij Zeilschool Pean. Klik hier om direct te boeken.

1. Hoeveel accommodatie is er voor 42 personen?
Antwoord: Er is genoeg accommodatie voor 42 personen, afhankelijk van de locatie en het type accommodatie dat u zoekt.

2. Wat zijn de kosten voor 42 personen accommodatie?
Antwoord: De kosten voor 42 personen accommodatie zullen variëren afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de duur van het verblijf.

3. Waar kan ik 42 personen accommodatie vinden?
Antwoord: U kunt 42 personen accommodatie vinden op verschillende websites, zoals Booking.com, Airbnb en Expedia. U kunt ook contact opnemen met lokale hotels, motels en resorts om te zien of zij accommodatie bieden voor 42 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident