“44-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Hotels, Appartementen & Meer”

5 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 44 personen bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean in Friesland bieden wij de ideale groepsaccommodatie voor groepen tot 44 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. Hier kun je met je groep genieten van een onvergetelijke ervaring.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze accommodatie biedt heerlijk verblijf aan in 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zeilboten en sloepen te huren. Zo kun je met je groep heerlijk genieten van het Friese merengebied.

Zeillessen en catering

Wil je meer weten over het zeilen? Dan kun je bij ons terecht voor een zeilles. Onze ervaren instructeurs leren je alles over het zeilen en het gebruik van de zeilboten. Ook voor de catering van je groep kun je bij ons terecht. Wij verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jouw groep.

Beleef een onvergetelijke ervaring bij Zeilschool Pean

Kom met je groep naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een geslaagde groepsaccommodatie van 44 personen. Bekijk ons aanbod op www.pean.nl/groeps-accommodaties/ en boek direct de ideale groepsaccommodatie.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring met je groep. Boek nu jouw groepsaccommodatie voor 44 personen via www.pean.nl/groeps-accommodaties/.

1. Wat is de maximale capaciteit van 44 accommodatie personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van 44 accommodatie personen is 44 personen.

2. Hoeveel kamers heeft 44 accommodatie personen?
Antwoord: 44 accommodatie personen heeft 44 kamers.

3. Is 44 accommodatie personen geschikt voor een groep?
Antwoord: Ja, 44 accommodatie personen is geschikt voor een groep van 44 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident