“44 Persoons Groepsaccommodatie – Boek Nu | Goedkope Groepsaccommodaties”

13 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 44 personen bij Zeilschool Pean

Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 44 personen, dan is Zeilschool Pean de perfecte plek. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. De accommodatie is geschikt voor kleinere groepen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving. Er is een ruime tuin, een terras en een speelweide voor de kinderen.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. De accommodatie is geschikt voor grotere groepen die op zoek zijn naar een actieve en avontuurlijke omgeving. Er is een grote tuin, een terras en een speelweide voor de kinderen.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. De accommodatie is geschikt voor kleine groepen die op zoek zijn naar een intieme en gezellige omgeving. Er is een kleine tuin, een terras en een speelweide voor de kinderen.

Bij Zeilschool Pean hebben we alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 44 personen. Of je nu op zoek bent naar een rustige, actieve of intieme omgeving, bij ons vind je het allemaal. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk de website voor meer informatie over onze groepsaccommodaties. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de perfecte groepsaccommodatie voor 44 personen. Klik hier voor meer informatie en boek direct!

1. Waar kunnen we een groepsaccommodatie voor 44 personen boeken?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 44 personen boeken bij een aantal online reisbureaus of bij een reisagent in uw buurt.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 44 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 44 personen is afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten die worden aangeboden.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 44 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 44 personen verschillen per aanbieder. Controleer daarom altijd de voorwaarden voordat u een boeking maakt.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident