45-persoons accommodatie: Vind de perfecte locatie voor uw groep!

11 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 45 personen in Friesland | Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 45 personen in Friesland? Zeilschool Pean biedt de ideale locatie voor jouw groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Zeilschool Pean biedt verschillende mogelijkheden voor jouw groep. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast kunnen we jouw groep ook voorzien van verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zeillessen en catering

Ben je op zoek naar een unieke ervaring voor jouw groep? Bij Zeilschool Pean kunnen we je ook voorzien van zeillessen. Zo kunnen jullie de Friese meren en kanalen verkennen. Daarnaast kunnen we ook de catering voor jullie groep verzorgen.

Reserveer nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte groepsaccommodatie voor 45 personen in Friesland. Wil je meer weten over onze groepsaccommodaties, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie. Reserveer nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean en ervaar de unieke ervaring van Friesland! Klik hier om de groepsaccommodatie te reserveren.

1. Hoeveel accommodatie is er voor 45 personen?
Er is voldoende accommodatie voor 45 personen, afhankelijk van de locatie en de faciliteiten die je nodig hebt.

2. Welke opties zijn er voor 45 personen accommodatie?
Er zijn verschillende opties voor 45 personen accommodatie, zoals hotels, appartementen, villa’s, hostels, campings, etc.

3. Wat zijn de kosten van 45 personen accommodatie?
De kosten voor 45 personen accommodatie zijn afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten die je nodig hebt.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident