“45-persoons Groepsaccommodatie: Vind de Beste Optie | Accommodatie.nl”

3 april 2022

Groepsaccommodatie voor 45 personen bij Zeilschool Pean in Friesland

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 45 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean in Friesland aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Hier bieden wij verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen we graag de catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties die geschikt zijn voor groepen van 45 personen. De Berch is geschikt voor 10-35 personen, de Jister voor 30 t/m 150 personen en de Swarm voor 8-16 personen.

Activiteiten voor 45 personen

Naast het verblijf bieden we ook diverse activiteiten aan voor groepen van 45 personen. Zo kun je bij ons terecht voor zeilcursussen en kun je bij ons een sloep of zeilboot huren. Daarnaast organiseren we ook teambuildingactiviteiten, zoals een kano- of kajaktocht, een boottocht of een GPS-tocht.

Catering voor 45 personen

Tijdens jullie verblijf bij Zeilschool Pean verzorgen wij ook graag de catering voor jullie groep. Onze keukenbrigade staat klaar om jullie te verwennen met een heerlijk diner of lunch. Ook kunnen we een lekkere BBQ verzorgen of een high tea of high wine.

Boek nu jullie groepsaccommodatie voor 45 personen bij Zeilschool Pean

Ben je enthousiast geworden over onze groepsaccommodatie voor 45 personen? Boek dan nu jullie verblijf bij Zeilschool Pean. Bekijk hier ons aanbod aan groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder met het organiseren van een onvergetelijke tijd voor jullie groep.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 45 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 45 personen vinden op verschillende websites, zoals Airbnb, Booking.com en Vakantieparken.nl.

2. Wat zijn de kosten voor een groepsaccommodatie voor 45 personen?
Antwoord: De kosten voor een groepsaccommodatie voor 45 personen verschillen per locatie en seizoen. Neem contact op met de aanbieder om de exacte prijs te weten te komen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 45 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 45 personen verschillen per aanbieder. Neem contact op met de aanbieder om de exacte voorwaarden te weten te komen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident