“46 Pers. Groepsaccommodatie | Boek een Unieke Vakantie!”

19 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 46 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 46 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden verschillende groepsaccommodaties aan in het midden van Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

Onze groepsaccommodaties bieden verblijf voor 46 personen. Je kunt kiezen uit De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeilboten en sloepverhuur

Wil je de omgeving verkennen? Dan kun je bij ons een zeilboot of sloep huren. We hebben verschillende boten tot je beschikking, zodat je de omgeving op een leuke manier kunt verkennen.

Zeillessen

Wil je meer weten over het zeilen? Bij ons kun je terecht voor verschillende zeillessen. We hebben ervaren instructeurs die je alles kunnen leren over het zeilen.

Catering

Naast verblijf, zeilboten en sloepverhuur en zeillessen, verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep.

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie? Neem dan hier een kijkje. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte groepsaccommodatie voor 46 personen.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de perfecte groepsaccommodatie voor 46 personen!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 46 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 46 personen vinden op verschillende websites, zoals Booking.com, Airbnb of Vakantieparken.nl.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 46 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 46 personen verschillen per locatie en per seizoen. U kunt de kosten het beste online opzoeken op de verschillende websites.

3. Wat voor faciliteiten heeft een groepsaccommodatie voor 46 personen?
Antwoord: De faciliteiten van een groepsaccommodatie voor 46 personen verschillen per locatie. Vaak hebben ze een volledig ingerichte keuken, een woonkamer, een tuin en soms ook een zwembad. U kunt de faciliteiten het beste online opzoeken op de verschillende websites.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident