“47-persoons Accommodatie: Boek Nu een Verblijf!”

13 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 47 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 47 personen? Dan is Zeilschool Pean de juiste plek voor jou. Onze accommodatie ligt midden in de natuur in Friesland, direct aan open vaarwater in het Nationaal Park de Alde Feanen. Hier kun je met je groep genieten van een onvergetelijke ervaring.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Ook kunnen we je de nodige zeillessen aanbieden.

Catering op maat

Om het verblijf compleet te maken, kunnen we ook de catering voor jullie groep verzorgen. Onze ervaren koks staan klaar om een heerlijk menu samen te stellen, zodat je met je groep kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring met je groep. Onze accommodatie biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf. Neem vandaag nog contact met ons op via onze contactpagina of bekijk hier onze groepsaccommodaties.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring met je groep van maximaal 47 personen. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en neem vandaag nog contact met ons op.

1. Welke accommodatie is geschikt voor 47 personen?
Er zijn verschillende accommodaties die geschikt zijn voor 47 personen, zoals een hotel, een hostel of een appartementencomplex.

2. Hoeveel kamers heb ik nodig voor 47 personen?
Je hebt minimaal 47 kamers nodig voor 47 personen.

3. Wat is de beste accommodatie voor 47 personen?
Het beste is om een accommodatie te kiezen die geschikt is voor het aantal personen en dat aan jouw wensen voldoet.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident