48-persoons accommodatie: ideale vakantiebestemming voor groepen

3 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 48 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 48 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean in Friesland aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean heeft 3 verschillende groepsaccommodaties, waarvan er één geschikt is voor 48 personen. De Berch is geschikt voor 10 tot 35 personen, de Jister voor 30 tot 150 personen en de Swarm voor 8 tot 16 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen een groepsaccommodatie. We hebben ook zeilboten en sloepen te huur, waarmee je de prachtige omgeving van Friesland kunt verkennen. Daarnaast bieden we ook zeillessen aan, zodat je de basisbeginselen van het zeilen leert.

Catering en meer

Bij Zeilschool Pean verzorgen we ook de catering voor je groep. We hebben een uitgebreid assortiment aan gerechten, waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kunnen we ook andere activiteiten verzorgen, zoals kanoën, vissen en wandelen.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring met je groep. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 48 personen en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Bekijk hier onze groepsaccommodatie en boek vandaag nog!

Q1: Hoeveel personen kunnen er in 48 accommodatie personen?
A1: Er kunnen maximaal 48 personen in zo’n accommodatie verblijven.

Q2: Is 48 accommodatie personen geschikt voor een groep?
A2: Ja, 48 accommodatie personen is geschikt voor een groep van maximaal 48 personen.

Q3: Is er een minimumaantal personen vereist voor 48 accommodatie personen?
A3: Nee, er is geen minimumaantal personen vereist voor 48 accommodatie personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident