“49 Pers. Accommodatie: Vind de Perfecte Plek voor Uw Groep!”

6 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 49 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 49 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur in het nationaal park de Alde Feanen en direct aan open vaarwater. We bieden verschillende groepsaccommodaties, waaronder De Berch, De Jister en De Swarm.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. De Berch is een uitstekende plek voor een verblijf met een groep. We bieden verschillende faciliteiten, zoals een keuken, een eetkamer, een zitkamer, een buitenruimte en een terras.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. De Jister is de perfecte plek voor een groepsuitje, een bedrijfsuitje of een feest. We bieden verschillende faciliteiten, zoals een keuken, een eetkamer, een zitkamer, een buitenruimte en een terras.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. De Swarm is de perfecte plek voor een gezellige avond met vrienden of familie. We bieden verschillende faciliteiten, zoals een keuken, een eetkamer, een zitkamer, een buitenruimte en een terras.

Bij Zeilschool Pean bieden we ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering aan. Zo kun je het meeste uit je verblijf halen.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 49 personen. Bekijk ons aanbod hier.

Q1: Waar kunnen 49 personen accommodatie vinden?

A1: Er zijn verschillende opties voor accommodatie voor 49 personen, zoals hotels, resorts, appartementen, vakantiehuizen en campings.

Q2: Wat zijn de kosten van accommodatie voor 49 personen?

A2: De kosten van accommodatie voor 49 personen zullen afhankelijk zijn van de locatie, het type accommodatie en de gewenste faciliteiten.

Q3: Welke accommodaties zijn geschikt voor 49 personen?

A3: Er zijn verschillende opties voor accommodatie voor 49 personen, zoals hotels, resorts, appartementen, vakantiehuizen en campings. U kunt het beste kijken naar de verschillende opties om te zien welke het beste bij uw behoeften past.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident