“49-persoons Groepsaccommodatie | Vind uw Perfecte Verblijf”

4 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 49 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 49 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen die bij ons verblijft.

Verblijf en zeilboten

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze accommodatie biedt comfortabel verblijf voor 49 personen. Daarnaast bieden we ook sloepverhuur, zeillessen en verzorgen we graag alle catering voor uw groep.

Unieke locatie

Onze accommodatie is gelegen in midden in Friesland. Deze unieke locatie biedt een prachtig uitzicht op de Friese meren en het Friese platteland. Daarnaast kunt u ook genieten van de rust en de stilte. Onze accommodatie is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen.

Catering en activiteiten

Bij Zeilschool Pean bieden we ook verschillende cateringmogelijkheden en activiteiten. We verzorgen graag de catering voor uw groep, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten. Daarnaast kunt u ook verschillende activiteiten doen zoals zeilen, varen, wandelen en fietsen.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de unieke locatie en de rust in de natuur. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek voor een onvergetelijke ervaring voor 49 personen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 49 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 49 personen vinden op verschillende websites die gespecialiseerd zijn in het verhuren van groepsaccommodaties.

2. Wat is de prijs voor een groepsaccommodatie voor 49 personen?
Antwoord: De prijs voor een groepsaccommodatie voor 49 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie, faciliteiten en seizoen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 49 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 49 personen verschillen per verhuurder. Neem contact op met de verhuurder om de voorwaarden te bekijken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident