“52-persoons Accommodatie: Boek Nu je Verblijf!”

9 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 52 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 52 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende accommodaties aan, waaronder De Berch (10-35 personen), De Jister (30 t/m 150 personen) en De Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Zeillessen en catering

Naast de accommodatie, het verblijf, de zeilboten en sloepverhuur bieden we ook zeillessen aan. Wil je meer leren over het zeilen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook voor de catering van jouw groep ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom langs voor meer informatie

Kom langs bij Zeilschool Pean voor meer informatie over onze groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 52 personen. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte accommodatie, verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Kijk voor meer informatie op www.pean.nl/groeps-accommodaties/.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 52 personen.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 52 personen?
Antwoord: In een accommodatie van 52 personen kunnen er maximaal 52 personen verblijven.

2. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie van 52 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie van 52 personen is 52 personen.

3. Is er een minimumaantal personen nodig om een accommodatie van 52 personen te boeken?
Antwoord: Nee, er is geen minimumaantal personen nodig om een accommodatie van 52 personen te boeken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident