53 pers. accommodatie | Vind de beste opties voor jouw groep!

23 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 53 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 53 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is de ideale accommodatie voor groepen van 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken, een kleine bar en een terras. Ook is er een aparte slaapkamer voor de groepen die langer willen verblijven.

De Jister

De Jister is de perfecte accommodatie voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken, een bar en een terras. Er zijn ook verschillende slaapkamers voor de groepen die langer willen verblijven.

De Swarm

De Swarm is de ideale accommodatie voor groepen van 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer, een keuken, een bar en een terras. Er zijn ook verschillende slaapkamers voor de groepen die langer willen verblijven.

Bij Zeilschool Pean bieden we de perfecte groepsaccommodatie voor 53 personen in Friesland. Of je nu komt voor een kort verblijf of een langer verblijf, we zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt. Onze accommodatie is voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Kom ook genieten van onze groepsaccommodatie voor 53 personen in Friesland. Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor meer informatie. Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk verblijf!

1. Is er een accommodatie voor 53 personen?
Ja, er zijn verschillende accommodaties die geschikt zijn voor 53 personen.

2. Waar kan ik een accommodatie voor 53 personen vinden?
U kunt een accommodatie voor 53 personen vinden door online te zoeken naar accommodaties die geschikt zijn voor groepen van die grootte.

3. Wat zijn de kosten van een accommodatie voor 53 personen?
De kosten van een accommodatie voor 53 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de extra diensten die worden aangeboden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident