“53 Personen Groepsaccommodatie – Boek nu!”

26 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 53 personen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean biedt de ideale groepsaccommodatie voor groepen van 53 personen in het midden van Friesland. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, vaarboten en catering

Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Overnachten in Friesland

Overnachten in Friesland is een unieke ervaring. Er is veel te zien en te doen in de omgeving. U kunt genieten van de prachtige natuur, de vele meren en de rustige omgeving. U kunt ook een bezoek brengen aan de historische steden en dorpen in de omgeving.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek om met uw groep van 53 personen te verblijven. U kunt genieten van het prachtige uitzicht, de rust en de vele activiteiten die we aanbieden.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze groepsaccommodatie kunt u terecht op onze website. Hier vindt u alle informatie over onze accommodatie, de omgeving en de activiteiten die we aanbieden.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring met uw groep van 53 personen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

1. Waar kunnen we een groepsaccommodatie voor 53 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 53 personen vinden op verschillende websites, zoals Airbnb, Booking.com, Vakantieparken.nl, etc.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 53 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 53 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 53 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 53 personen verschillen per aanbieder. Meestal moet u bij het boeken een aanbetaling doen, het exacte aantal personen opgeven en de betalingsvoorwaarden accepteren.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident