“54 Personen Groepsaccommodatie – Vind de Perfecte Accommodatie”

11 april 2022

Groepsaccommodatie voor 54 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 54 personen in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep.

De Berch: 10-35 personen

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10-35 personen. De accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. U kunt hier genieten van een heerlijk verblijf met veel privacy.

De Jister: 30-150 personen

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30-150 personen. De accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. U kunt hier genieten van een heerlijk verblijf met veel privacy.

De Swarm: 8-16 personen

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8-16 personen. De accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. U kunt hier genieten van een heerlijk verblijf met veel privacy.

Als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 54 personen in Friesland, dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep. Bekijk onze groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijk verblijf in een van onze groepsaccommodaties. Klik hier voor meer informatie.

1. Waar is de groepsaccommodatie geschikt voor 54 personen?
Antwoord: De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 54 personen.

2. Wat zijn de kosten voor een groepsaccommodatie voor 54 personen?
Antwoord: De kosten voor een groepsaccommodatie voor 54 personen verschillen per locatie en aanbieder.

3. Wat zijn de voorzieningen bij een groepsaccommodatie voor 54 personen?
Antwoord: De voorzieningen bij een groepsaccommodatie voor 54 personen verschillen per locatie en aanbieder, maar meestal zijn er voldoende slaapkamers, een keuken, een eetkamer, een zitkamer en een buitenruimte.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident