“54-persoons Accommodatie: Boek Nu!”

19 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 54 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 54 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch: 10-35 personen

De Berch is de kleinste van de 3 groepsaccommodaties die we aanbieden. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De accommodatie is voorzien van een ruim terras, een grote woonkamer met open haard, een keuken, een eetkamer, een slaapkamer en een badkamer.

De Jister: 30 t/m 150 personen

De Jister is onze grootste groepsaccommodatie met een capaciteit van 30 tot 150 personen. De accommodatie is voorzien van een grote woonkamer met open haard, een keuken, een eetkamer, een slaapkamer en twee badkamers.

De Swarm: 8-16 personen

De Swarm is onze meest intieme groepsaccommodatie met een capaciteit van 8 tot 16 personen. De accommodatie is voorzien van een ruim terras, een grote woonkamer met open haard, een keuken, een eetkamer, twee slaapkamers en een badkamer.

Bij Zeilschool Pean bieden we de perfecte accommodatie voor groepen van 54 personen. We hebben een ruim aanbod aan faciliteiten en activiteiten waarmee je je verblijf bij ons nog aangenamer kunt maken. Bekijk hier ons aanbod aan groepsaccommodaties en boek vandaag nog je verblijf bij Zeilschool Pean!

Q1: Hoeveel personen passen er in een accommodatie van 54 personen?
A1: Er passen 54 personen in een accommodatie van 54 personen.

Q2: Is er een minimumaantal personen vereist voor een accommodatie van 54 personen?
A2: Nee, er is geen minimumaantal personen vereist voor een accommodatie van 54 personen.

Q3: Is het mogelijk om meer dan 54 personen te verblijven in een accommodatie van 54 personen?
A3: Nee, het is niet mogelijk om meer dan 54 personen te verblijven in een accommodatie van 54 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident