Weekend voor Zeilvrienden van Toen bij Pean!

Ter ere van het 55-jarig bestaan van Zeilschool Pean nodigen we alle Peanfans uit voor een nostalgisch weekend terug in de tijd.

Wanneer?
24, 25 en 26 november 2023

Voor wie?
Iedereen die in de afgelopen 55 jaar bij Pean gezeild heeft en 18 jaar of ouder is.

Naam:
Zeilvrienden van Toen

Prijs:
Voor slechts €269 per persoon bieden we een volledig verzorgd weekend aan, in de authentieke zeilschoolstijl. (Let op: drankjes aan de bar op vrijdag- en zaterdagavond zijn niet inbegrepen.)

Overnachten:

Traditioneel overnachten we in de slaapkamers van Buthus. Net zoals tijdens het zeilkamp kun je aangeven met wie je de kamer wilt delen. Wil je iets luxer verblijven met je vrienden? Boek dan een waterlodge via www.peanbuiten.nl

Schrijf je hier in voor 55- jaar Zeilschool Pean

Zet de zeilen bij en kom herinneringen ophalen met oude vrienden! Reserveer snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven

Programma

Vrijdag 24 november

Vanaf 18:00 uur ben je welkom voor de inloop, gevolgd door een gezellig diner. De avond wordt afgesloten met een kampvuuravond – haal herinneringen op en geniet van de sterrenhemel.

Zaterdag 25 november

Na het ontbijt is het tijd om het water op te gaan! Zeil in een boottype naar keuze en geniet van de frisse lucht en het kabbelende water. ’s Avonds schuif je aan voor een heerlijk diner, gevolgd door een speciaal avondprogramma vol verrassingen.

Zondag 26 november

We beginnen de dag met een uitgebreid ontbijt waarbij je zelf je lunchpakket voor de dag kunt samenstellen. Voor de liefhebbers is er nog gelegenheid om te zeilen en de omgeving te verkennen.

[elfsight_instagram_feed id="2"]
[elfsight_instagram_feed id="1"]
Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident