“56 Persoons Accommodatie: Boek Nu | Vakantiehuizen & Hotels”

26 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 56 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 56 personen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek voor jouw groep. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende opties voor groepen tot maximaal 56 personen. Je kunt bij ons verblijven in één van onze drie groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden we ook verschillende mogelijkheden voor zeilboten en sloepverhuur.

Zeillessen en catering

Ook voor zeillessen kun je bij ons terecht. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jouw groep de fijne kneepjes van het zeilen bij te brengen. Daarnaast kunnen we ook de catering voor jullie groep verzorgen.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Neem contact met ons op en boek vandaag nog jouw groepsaccommodatie in Friesland bij Zeilschool Pean. Onze accommodatie is de perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf met je groep. Klik hier om meer te weten te komen over onze groepsaccommodaties.

Kom langs en ervaar het zelf! Boek vandaag nog jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 56 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 56 personen in een accommodatie van 56 personen.

2. Wat voor soort accommodatie is geschikt voor 56 personen?
Antwoord: Er zijn verschillende soorten accommodaties geschikt voor 56 personen, zoals hotels, resorts, villa’s, bed and breakfasts, campings, etc.

3. Is er een minimumleeftijd vereist voor accommodatie van 56 personen?
Antwoord: Dit is afhankelijk van de accommodatie waar u naar op zoek bent. Sommige accommodaties kunnen een minimumleeftijd vereisen, terwijl andere geen leeftijdsgrens hebben.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident