“57 Personen Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Booking.com”

1 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 8-57 personen bij Zeilschool Pean

Heb je een groep van 8 tot 57 personen en ben je op zoek naar een geschikte accommodatie? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij hebben 3 verschillende groepsaccommodaties in Friesland, midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Accommodatie De Berch

De Berch is onze groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen en biedt alle luxe die je van een goede groepsaccommodatie mag verwachten.

Accommodatie De Jister

De Jister is onze groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grote groepen en biedt alle luxe die je van een goede groepsaccommodatie mag verwachten.

Accommodatie De Swarm

De Swarm is onze groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen en biedt alle luxe die je van een goede groepsaccommodatie mag verwachten.

Bij Zeilschool Pean bieden we naast de verblijfsmogelijkheden ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen we graag alle catering voor jullie groep. Kortom, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een geslaagde groepsaccommodatie.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de luxe van onze groepsaccommodatie. Onze accommodaties bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Neem nu contact met ons op en plan je verblijf bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Hoeveel personen kunnen er verblijven in een accommodatie voor 57 personen?

Antwoord: Er kunnen maximaal 57 personen verblijven in een accommodatie voor 57 personen.

2. Is er een minimumleeftijd voor accommodatie voor 57 personen?

Antwoord: Er is geen minimumleeftijd voor accommodatie voor 57 personen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor accommodatie voor 57 personen?

Antwoord: De voorwaarden voor accommodatie voor 57 personen kunnen variëren, afhankelijk van de aanbieder. Neem contact op met de aanbieder om de voorwaarden te bekijken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident