“58-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Hotels.nl”

25 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 58 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 58 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden 3 verschillende groepsaccommodaties aan, die allemaal verschillende mogelijkheden bieden voor groepen tot 150 personen.

Verblijf in de natuur

Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Je kunt hier genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Verzorging

Naast het verblijf bieden wij ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen wij graag alle catering voor jullie groep.

Kies jouw accommodatie

Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Kijk voor meer informatie op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/.

Heb je interesse in een groepsaccommodatie voor 58 personen in Friesland? Neem dan contact met ons op via www.pean.nl/contact/ of bezoek onze website voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte groepsaccommodatie voor jouw groep! Klik hier voor meer informatie.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 58 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 58 personen in een accommodatie met 58 personen.

2. Wat zijn de afmetingen van een accommodatie met 58 personen?
Antwoord: De afmetingen van een accommodatie met 58 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en het type accommodatie.

3. Is er een minimale leeftijd voor een accommodatie met 58 personen?
Antwoord: Dit is afhankelijk van de locatie en het type accommodatie. Er kunnen leeftijdsgrenzen gelden voor het verblijf in een accommodatie met 58 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident