“62-persoons Accommodatie: Boek Nu | Vind de Beste Prijs”

21 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 62 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 62 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan het open vaarwater en in het Nationaal Park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jouw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch, De Jister en De Swarm. De Berch is geschikt voor 10 tot 35 personen, De Jister voor 30 tot 150 personen en De Swarm voor 8 tot 16 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. We hebben een ruim aanbod aan zeilboten en sloepen, waarmee je kunt genieten van het Friese landschap. Daarnaast kunnen we ook zeillessen verzorgen, zodat je kunt leren zeilen of je vaardigheden kunt verbeteren.

Catering

Bij Zeilschool Pean verzorgen we ook graag de catering voor jouw groep. We hebben een uitgebreide menukaart met verschillende opties, waaronder vegetarische en veganistische gerechten.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 62 personen. Bekijk hier ons aanbod aan groepsaccommodaties en boek direct je verblijf: Groepsaccommodaties bij Zeilschool Pean.

1. Hoeveel accommodatie personen biedt een locatie voor 62 personen?
Antwoord: Een locatie biedt accommodatie voor maximaal 62 personen.

2. Is er een minimumaantal accommodatie personen voor 62 personen?
Antwoord: Nee, er is geen minimumaantal accommodatie personen voor 62 personen.

3. Is er een maximumaantal accommodatie personen voor 62 personen?
Antwoord: Ja, er is een maximumaantal accommodatie personen voor 62 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident