“63 Persoons Accommodatie: Boek Uw Verblijf Nu!”

14 april 2022

Groepsaccommodatie voor 63 personen bij Zeilschool Pean

Wil je met een groep van 63 personen een onvergetelijke tijd beleven? Dan is Zeilschool Pean de ideale groepsaccommodatie in midden in Friesland. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean heb je de mogelijkheid om te verblijven in onze groepsaccommodatie. Daarnaast bieden we zeilboten en sloepverhuur aan, waarmee je het prachtige Friese landschap kunt verkennen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze boten? Neem dan een kijkje op onze zeilboten en sloepen pagina.

Zeillessen en catering

Wil je graag leren zeilen? Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende zeillessen aan, zodat je na een dagje zeilen met een gevoel van voldoening naar huis gaat. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze groepsaccommodaties? Neem dan een kijkje op onze groepsaccommodaties pagina.

Bij Zeilschool Pean bieden we de ideale accommodatie voor groepen tot 63 personen. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan hier een kijkje voor meer informatie.

Q1: Heeft een accommodatie voor 63 personen een restaurant?
A1: Dat is afhankelijk van de accommodatie. Sommige accommodaties hebben een restaurant, andere niet.

Q2: Is het mogelijk om een accommodatie voor 63 personen te huren?
A2: Ja, het is mogelijk om een accommodatie te huren voor 63 personen.

Q3: Wat is de prijs van een accommodatie voor 63 personen?
A3: De prijs van een accommodatie voor 63 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het aantal kamers en de faciliteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident