“64 Pers. Accommodatie: Vind de Perfecte Plek voor Uw Groep”

24 juli 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 64 personen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 64 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10-35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen die op zoek zijn naar een rustige en intieme locatie. U kunt hier genieten van de rust en de prachtige omgeving.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 t/m 150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grotere groepen die op zoek zijn naar een rustige en intieme locatie. U kunt hier genieten van de rust en de prachtige omgeving.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8-16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen die op zoek zijn naar een rustige en intieme locatie. U kunt hier genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Bij Zeilschool Pean kunt u terecht voor een geslaagde groepsaccommodatie voor maximaal 64 personen. Of u nu een kleine of grote groep bent, wij bieden voor ieder wat wils. Bekijk ons aanbod hier en boek direct uw accommodatie. Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de Friese natuur!

Q1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 64 personen?
A1. Er kunnen maximaal 64 personen in een accommodatie met 64 personen.

Q2. Is er voldoende ruimte in een accommodatie met 64 personen?
A2. Ja, er is voldoende ruimte in een accommodatie met 64 personen.

Q3. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie met 64 personen?
A3. De maximale capaciteit van een accommodatie met 64 personen is 64 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident