“64 Personen Groepsaccommodatie – Vind de Perfecte Locatie”

4 mei 2022

Groepsaccommodatie in Friesland: Zeilschool Pean

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor een groep van 8 tot 150 personen? Zeilschool Pean biedt een unieke locatie midden in Friesland, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf in onze groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie bestaat uit 3 verschillende locaties; De Berch, de Jister en de Swarm. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen, de Jister voor groepen van 30 tot 150 personen en de Swarm voor groepen van 8 tot 16 personen. Alle accommodaties zijn voorzien van comfortabele bedden, een keuken, een eetkamer en een gezellige woonkamer.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een ruim aanbod aan boten, van kleine sloepen tot grote zeilboten. Onze ervaren instructeurs geven je graag een rondleiding over het water en geven je tips over het zeilen.

Catering

Naast het verblijf en het verhuur van zeilboten en sloepen, bieden we ook catering aan. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jullie groep. Kies uit een uitgebreid menu met verschillende gerechten.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in de natuur. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek om met een groep te verblijven en lekker te zeilen. Bekijk ons aanbod en boek direct hier.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 64 personen.

2. Wat voor soort accommodatie is het?
Antwoord: Het is een groepsaccommodatie.

3. Wat zijn de voorzieningen van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft verschillende voorzieningen, zoals een keuken, een lounge, een terras en een tuin.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident