“65-persoonsaccommodatie: Vind de Perfecte Plek Voor Uw Groep!”

2 september 2022

Groepsaccommodatie voor 65 personen in Friesland

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 65 personen in Friesland? Zeilschool Pean biedt de ideale locatie voor een onvergetelijke groepsactiviteit. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf en vervoer

Bij Zeilschool Pean hebben we drie verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle comfort en luxe die je van een moderne groepsaccommodatie mag verwachten. Daarnaast bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan.

Catering en activiteiten

Naast het verblijf en vervoer bieden we ook catering aan. Onze koks staan voor je klaar om een heerlijke maaltijd te bereiden. Daarnaast kunnen we ook verschillende activiteiten voor je organiseren, zoals zeillessen en andere watersportactiviteiten.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsactiviteit. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor 65 personen en biedt alle luxe en comfort die je maar kunt wensen. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Reserveer nu jouw groepsaccommodatie

Wacht niet langer en reserveer nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor je groep. Klik hier om direct te reserveren.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 65 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 65 personen in een accommodatie van 65 personen.

2. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie van 65 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie van 65 personen is 65 personen.

3. Wat is de minimale capaciteit van een accommodatie van 65 personen?
Antwoord: De minimale capaciteit van een accommodatie van 65 personen is 1 persoon.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident