“66-Persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Accommodatie”

14 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 66 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 66 personen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie voor jouw groep. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende mogelijkheden voor een geslaagd verblijf. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast verhuren we zeilboten en sloepen, waarmee je heerlijk kunt varen in de omgeving. Ook geven we zeillessen voor groepen, waardoor je de technieken onder de knie krijgt.

Catering voor jullie groep

Om jullie verblijf compleet te maken, verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep. We bieden een ruim assortiment aan verschillende maaltijden, snacks en drankjes. Zo kun je met je groep genieten van een heerlijke maaltijd, zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan.

Boek nu jouw groepsaccommodatie

Wil je graag gebruik maken van onze groepsaccommodatie? Boek dan nu jouw verblijf bij Zeilschool Pean. Onze accommodatie is de perfecte plek om met je groep te verblijven. Bekijk hier alle informatie over onze groepsaccommodaties en boek direct je verblijf. Klik hier om direct te boeken.

1. Is er voldoende accommodatie voor 66 personen?
Ja, er is voldoende accommodatie voor 66 personen.

2. Wat is de beste accommodatie voor 66 personen?
Het beste is om een accommodatie te kiezen die geschikt is voor het aantal personen en de activiteiten die je wilt doen.

3. Waar kan ik accommodatie voor 66 personen vinden?
Je kunt accommodatie voor 66 personen vinden op verschillende websites, zoals Booking.com of Airbnb. Je kunt ook contact opnemen met lokale accommodatiebedrijven om te zien wat zij te bieden hebben.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident