“68-persoons Accommodatie: Vind de Beste Optie | Nederland”

23 oktober 2022

Groepsaccommodatie voor 68 personen bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean in Friesland vind je de ideale groepsaccommodatie voor 68 personen. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties hebben een unieke ligging, zodat je optimaal kunt genieten van de natuur en het open water.

Activiteiten en faciliteiten

Naast het verblijven in onze groepsaccommodaties kun je bij Zeilschool Pean ook terecht voor verschillende activiteiten. Denk hierbij aan zeilen, kanoën, vissen, klimmen, abseilen, teambuilding, kookworkshops, of een dagje varen met een sloep. Ook kunnen we voor jouw groep een speciaal programma samenstellen, waarbij je kunt genieten van de natuur en het open water.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de rust en ruimte van Friesland. Onze groepsaccommodatie is ideaal voor groepen tot 68 personen. Bekijk hier de verschillende groepsaccommodaties en boek direct. Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke tijd hebben!

Boek nu jouw groepsaccommodatie

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de rust en ruimte van Friesland. Boek nu hier jouw groepsaccommodatie voor 68 personen. Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke tijd hebben!

1. Hoeveel personen passen er in een accommodatie van 68 personen?
Antwoord: Er passen 68 personen in een accommodatie van 68 personen.

2. Is er een maximum aan personen die in een accommodatie van 68 personen passen?
Antwoord: Nee, er is geen maximum aan personen dat in een accommodatie van 68 personen past.

3. Wat is de beste manier om 68 personen in een accommodatie te verdelen?
Antwoord: De beste manier om 68 personen in een accommodatie te verdelen is door de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident