“69-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | VakantieGoeroe”

2 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 69 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een accommodatie voor maximaal 69 personen in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek voor jou. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is een prachtig gebouw met een riante tuin en terras, waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de natuur. De Jister is een prachtige, authentieke boerderij met een grote tuin en terras. De Swarm is een sfeervolle accommodatie met een terras en uitzicht op het water.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen verblijf. We hebben ook zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je het zeilen onder de knie krijgt. Wil je liever een andere activiteit? Dan kun je bij ons ook terecht voor andere watersporten, zoals kanoën, SUP-en, vissen en meer.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving. Onze groepsaccommodatie is de ideale plek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of andere gelegenheid. Kom langs en ervaar het zelf! Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Q1: Hoeveel personen kunnen er in een 69 accommodatie verblijven?
A1: In een 69 accommodatie kunnen maximaal 69 personen verblijven.

Q2: Wat is een 69 accommodatie?
A2: Een 69 accommodatie is een gebouw, zoals een hotel of een appartement, dat is ontworpen voor het verblijf van maximaal 69 personen.

Q3: Wat zijn de voordelen van een 69 accommodatie?
A3: De voordelen van een 69 accommodatie zijn dat het goedkoper is dan het huren van meerdere kamers, het biedt meer privacy dan een groot hotel en het is een flexibele optie voor groepen die op zoek zijn naar een verblijfplaats.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident