“73-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Hotels.nl”

8 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek voor jou! Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Verblijf voor groepen van 8 tot 150 personen

Of je nu met 8 of 150 personen bent, bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte groepsaccommodatie voor jou. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een ruim aanbod aan boten, waarmee je heerlijk kunt genieten van het Friese merengebied. Wil je liever leren zeilen? Ook dat kan! We bieden verschillende soorten zeillessen aan voor groepen.

Catering en meer

Naast verblijf, zeilboten en sloepverhuur bieden we ook catering aan. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jullie groep. Daarnaast kunnen we ook andere activiteiten organiseren, zoals een kano- of boottocht, een kampvuur of een workshop.

Kies voor Zeilschool Pean voor jouw groepsaccommodatie

Kom naar Zeilschool Pean voor een unieke accommodatie in Friesland. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Bekijk ons aanbod en boek direct je groepsaccommodatie. Klik hier om meer te weten te komen over onze groepsaccommodaties.

1. Is er voldoende accommodatie voor 73 personen?
Ja, er is voldoende accommodatie voor 73 personen.

2. Wat is de maximale capaciteit van de accommodatie?
De maximale capaciteit van de accommodatie is 73 personen.

3. Is er een mogelijkheid om meer personen te accommoderen?
Nee, er is geen mogelijkheid om meer personen te accommoderen dan 73.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident