“74-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek om te Verblijven”

31 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 74 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 74 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean heeft 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Deze accommodaties zijn perfect voor groepen van 74 personen. Ons team staat klaar om jouw verblijf te verzorgen.

Activiteiten en catering

Naast verblijf bieden we ook tal van activiteiten aan. Denk hierbij aan zeilen, kanoën, varen, kajakken, sup-boarden, wandelen en fietsen. We verzorgen ook graag de catering voor jouw groep. We hebben een uitgebreide keuze aan maaltijden, snacks en drankjes.

Boek nu jouw groepsaccommodatie

Wil je een groepsaccommodatie boeken voor 74 personen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website. We helpen je graag met het boeken van de perfecte accommodatie voor jouw groep.

Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean heb je de perfecte groepsaccommodatie voor 74 personen. Boek nu jouw verblijf en geniet van de prachtige natuur in Friesland. Klik hier om direct te boeken!

1. Hoeveel personen kunnen er in 74 accommodatie passen?
Antwoord: Er kunnen 74 personen in 74 accommodatie passen.

2. Is 74 accommodatie geschikt voor grote groepen?
Antwoord: Ja, 74 accommodatie is geschikt voor grote groepen.

3. Is 74 accommodatie betaalbaar?
Antwoord: Ja, 74 accommodatie is betaalbaar.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident